Schager politie rukt uit voor ’lullig akkefietje’


Politieagenten praten op de A. Mauvestraat in Schagen met getuigen en ambulancemedewerkers over de verwarde man die kort ervoor is aangehouden en in de linker politiewagen zit om te worden afgevoerd naar het bureau.

Politieagenten praten op de A. Mauvestraat in Schagen met getuigen en ambulancemedewerkers over de verwarde man die kort ervoor is aangehouden en in de linker politiewagen zit om te worden afgevoerd naar het bureau. © Foto HollandMediaCombinatie/Richard Zut

Richard Zut
Schagen

Een verwarde man die zich midden op straat ontdeed van al zijn kleding bezorgde vier politieagenten woensdagmiddag handenvol werk op de A. Mauvestraat in Schagen.

De man, een 28-jarige inwoner van Schagen, gedroeg zich agressief en veroorzaakte ook nog een kleine aanrijding met een passerende auto waar hij tegenop sprong. Omdat hij liep te schreeuwen, naakt was en niet tot bedaren te krijgen, werd de politie ingeschakeld en kwam een ambulance naar de Mauvestraat, nabij de Nes. Een ’lullig akkefietje’ zogezegd.

Voor zijn eigen veiligheid en die van omstanders, werd de Schagenaar meegenomen naar het politiebureau. Om af te koelen.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.