Castricum weer terug bij Forza!

© Foto: Heleen Vink

Van onze verslaggever
Castricum

Ralph Castricum keert terug bij Forza! De kou tussen voorzitter Paul Meijer van die politieke partij en Castricum is na een aantal ’goede gesprekken’ uit de lucht.

Castricum wordt Forza!-lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018, zo is afgesproken. De immer onberispelijk in de kleren gestoken Castricum vertrok afgelopen april bij Forza!, nadat voorman Meijer hem wegens voortdurend geflirt met de PVV de wacht had aangezegd. Ruim een jaar daarvoor was Castricum juist nog vanuit de lokale partij CKenG naar Forza! overgestapt.

Na de breuk met Meijer en de zijnen ging Ralph Castricum in de gemeenteraad verder onder de naam Fractie Castricum. Al is de vrede met Forza! dus getekend, voorlopig blijft Castricum opereren onder de naam Fractie Castricum, staat in een zaterdag verspreid persbericht.

Castricum en Meijer zitten dus weer op een lijn. ’’Logisch gevolg hiervan is dat ik vanaf heden terugben bij Forza! We gaan door op de ingeslagen weg en we gaan volgend jaar met de verkiezingen een mooi resultaat neerzetten,’’ aldus de bekende regionale politicus.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.