Mooiste foto's en gedichten van Zomertoer

Ron Amesz

Meer dan 1200 foto's stuurden wandelaars deze zomer in van de Zomertoer. Ook leefden deelnemers - én thuisblijvers - zich uit in gedichten over dorpen die de NHD- wandeltocht aandeed. De mooiste foto's en gedichten worden op dinsdag 18 oktober bekend op de terugkommiddag van de Zomertoer 2011.

Wie er bij wil zijn, moet zich opgeven. Er is plaats voor maximaal zeventig Zomertoerders. Opgave kan tot en met 11 oktober via zomertoer@nhd.nl. De eerste zeventig aanmelders zijn welkom. Iedereen die reageert, krijgt op 12 oktober bericht. De bijeenkomst is in het hoofdkantoor van HDC Media, Edisonweg 10 te Alkmaar. Aanvang 14.30 uur, sluiting om 16.45 uur.

Uit de dik 1200 foto's selecteert de redactie de twintig mooiste. Deze foto's worden op een groot scherm vertoond. Uit deze selectie worden de drie allermooiste foto's gekozen. De makers van deze drie foto's krijgen ieder een prijs. De winnaars wordt gevraagd iets te vertellen over hun foto. De winnende plaat komt de volgende dag in de krant.

Ook uit de gedichten wordt een keuze gemaakt. Voor de drie mooiste gedichten is er een prijs. De makers kunnen hun winnende gedicht voordragen. De Zomertoerders krijgen op deze bijeenkomst een primeur. Aan het begin van de terugkomdag wordt de nieuwe bedrijfsfilm van HDC Media vertoond. De film geeft een uitgebreid beeld van de huidige werkzaamheden om zes dagen per week een aantrekkelijke krant uit te brengen.

Ter afsluiting wordt het Zomertoerlied 2011 gespeeld en gezongen. Op de terugkomdag zijn boeken te koop die de krant uitgeeft. Voor meer info zie www.boekenvandekrant.nl. Pinnen kan.

Ook wordt de datum van de Zomertoer 2012 bekend gemaakt.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.