Vrijwaard gaat voor het menselijk geluk!

nhd Administrator

Stichting Vrijwaard is een vooruitstrevende partner op het gebied van ouderenzorg, thuiszorg, wonen en welzijn in Den Helder. Vrijwaard is een organisatie voor en van mensen. Er wordt gestreefd naar een hoge kwaliteit van leven. Wonen, welzijn, verzorging en verpleging zijn essentiële ingrediënten die moeten bijdragen tot een zeker gevoel van geluk.

Vrijwaard biedt een uitgebreid dienstenpakket en stelt de wens en de keuze van de klant centraal. Zo leveren wij 24 uur per dag betrouwbare zorg en ondersteuning, maar u kunt bij Vrijwaard ook terecht voor een heerlijke maaltijd in een van onze restaurants of bij u thuis! Wij bieden namelijk ook een maaltijdservice die dagelijks verse en warme maaltijden levert. Kijk voor meer informatie over deze service op deze site.Voor veel van onze diensten en activiteiten kunt u door lidmaatschap aan de Vrienden van Vrijwaard een aantrekkelijke korting krijgen. Een uitgebreide beschrijving en aanmeldingsformulier kunt u hier terug vinden.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.vrijwaard.nl of neem contact met ons op via 0223-68 08 24. Wij helpen u graag verder!

Stichting Vrijwaard – Thuis in de Samenleving  Timorlaan 139   *    1782 DR   *   Den Helder   *  0223-68 08 24   * info@vrijwaard.nl Vrijwaard bestaat, naast de services die wij in de thuissituaties bieden, uit de locaties woonzorgcentrum Ten Anker, verzorgingshuis Prinses Margriet, wooncomplex Parkzicht, woon-zorgcomplex Goede Ree, woon- en zorgcentrum De Golfstroom en het Wijksteunpunt Centrum.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.