We smelten de kazen!

Kaasfondue is één van de bekendste Zwitserse gerechten. Hiervoor wordt een mengsel van Gruyère en Emmentaler gebruikt. In witte wijn gesmolten geven ze een sensationele smaakbeleving. Boska Holland wil de Zwitserse traditie eren met de introductie van de Tapas Kaasfondueset Swiss. De fonduepan heeft een opdruk van de Zwitserse vlag. Leuk! De fonduepan is zeer handzaam en ideaal voor op de bar, voor fonduesnacks. Maar ook tijdens een diner staat deze fondueset zijn mannetje.

De Swiss is geschikt voor 200 gram/300 milliliter fonduekaas. De set bestaat uit één fonduepannetje en twee vorken. De set kan gewoon in de vaatwasmachine. De fondueset is verkrijgbaar bij kaasspeciaalzaken, kookwinkels, warenhuizen en diverse supermarkten voor 9,95 euro. Meer informatie? Kijk dan eens op www.boska.nl. Nog een tip: traditioneel fonduen met Zwitserse kazen is lekker, maar er zijn veel variaties mogelijk. Probeer het eens met Italiaanse kruiden door de kaas of gebruik blauwaderkazen of geitenkaas. Behalve kaasfondue met brood, is het ook heerlijk om allerlei groenten te dippen in de kaas, bijvoorbeeld rauwe witlofblaadjes, bloemkool of gewokte seizoensgroenten als courgette, paprika, broccoli of pompoen!

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.