esta Vakvrouw awards

© HSPublicity

Na een spannende strijd gingen de awards van de esta verkiezing Vakvrouw van het Jaar 2010 naar Lianne Bijl, Myra Fictoor-de Groot en Bea Rombouts-Schouten.

Vijftien finalisten uit alle delen van het land streden begin deze maand om de titel. De jury bestond uit voorzitter tv-presentator Antoinette Hertsenberg, Tweede Kamerlid Nebahat Albayrak, LinkedIn-directeur Eugenie van Wiechen en esta-hoofdredacteur Marije de Jong. Iedere kandidaat hield een presentatie van een minuut om te vertellen waarom juist zíj de titel Vakvrouw van het Jaar verdiende.

Van de drie winnaars kreeg Myra Fictoor-de Groot (38) uit Mijdrecht als eigenaar van Myra de Groot entertainmentproducties de award in de categorie ‘Zzp’ers’. Lianne Bijl uit Rotterdam (48) kreeg een award in de categorie ‘Bedrijfsleven’ als boekverkoper bij boek- en kantoorvakhandel Voskamp. En directeur van SG de Keyzer SO en VSO Bea Rombouts-Schouten (53) uit Vught ontving de prijs in de categorie ‘Zorg/Onderwijs’.

De drie vakvrouwen wonnen een prijzenpakket dat ter beschikking is gesteld door de sponsors: NCOI, Vitango, Vichy en Claudia Sträter.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.