A Christmas Carol in Muiderslot!

oplage nhd nhd
Muiden

Aanstekelijke kerstvertelling met 25% korting

ASHLEY RAMSDEN is terug met DICKENS' kerst klassieker A CHRISTMAS CAROL (5-99 yrs...)

Ashley Ramsden speelt de aanstekelijke kerstvertelling van A Christmas Carol van Charles Dickens. Hij speelt het verhaal solo, waarmee hij zijn geweldige capaciteiten als verteller en acteur laat zien. Hij neemt het publiek mee naar het 19 eeuwse London, met duistere achterbuurten, de spookachtige, donkere straten die zo kenmerkend zijn voor het verhaal. Naar paardenkarren en straatjes met kinderhoofdjes,  terug naar de victoriaanse tijd van Engeland.  Daar ontmoeten we de drie geesten van het Nu, het Verleden en de Toekomst, die dit verhaal zo beroemd en ademloos mooi maken.

Het publiek, oud en jong, Nederlands en niet-Nederlandstalig, volgde voorgaande jaren ademloos het verhaal dat ook vandaag de dag nog steeds relevant is in een wereld met grote verschillen in arm en rijk, invloed en kennis.  Door het prachtige Muiderslot in kerstsfeer, is deze voorstelling een ‘must’ voor het ultieme kerstgevoel.(Engels gesproken voorstelling)

NB STET steunt ieder jaar rondom de voorstellingen van A Christmas Carol een goed doel.  Het goede doel van dit seizoen:  HET  PRINSES BEATRIX SPIERFONDS

Locatie: Muiderslot RidderzaalDatum: 17 decemberAanvang: 17.00 uur  (20.00 uur is reeds uitverkocht)

Lezers van De Gooi- en Eemlander krijgen 25% korting per kaart.

U betaalt slechts € 18,50 ipv 24,50 per toegangskaart.

Uw e-mail bevestiging graag meenemen, deze dient als plaatsbewijs.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.