Dries Roelvink pikt pijpgrap over zoon niet

Kelly van Hal

Dries Roelvink vindt het niet kunnen dat sportverslaggever Sierd de Vos zondag grapte over zijn zoon Dave. De Vos zei tijdens zijn commentaar bij een voetbalwedstrijd dat het ’de pijpzomer van Dave Roelvink’ is, doelend op de seksvideo’s van Dave. De zanger overweegt nu stappen tegen de verslaggever van Sport 1, laat hij weten aan Wtf.nl

"Sierd de Vos rook gewoon bloed. Wij hebben zeven dagen lang de voorpagina’s gehaald. Nu is het eindelijk een beetje rustig en dan komt Sierd met zo’n opmerking. Dat is gewoon makkelijk scoren." De zanger kent de verslaggever ook niet. "Ik heb Sierd een keer eerder gezien. Toen heb ik hem netjes begroet en een hand gegeven."

De zanger heeft zijn zoon de opmerking niet laten horen. "Als die jongen dit er ook nog bij moet hebben, dan wordt het wel een beetje veel", legt hij uit. Roelvink gelooft nog steeds dat Dave niets te maken heeft met de twee uitgelekte seksvideo’s, die inmiddels offline zijn gehaald. "Hij heeft mij uitgelegd dat er in deze tijd op dit soort feestjes weleens wat wordt gefilmd. Zo’n video ga je dan later terugkijken met je partner of zo, maar het is niet de bedoeling dat het dan op internet verschijnt."

Het filmpje, waarin Dave oraal werd bevredigd, werd in juli opgenomen tijdens een huisfeest. Bij dat feest werden ook juwelen gestolen en Dave en een paar vrienden werden opgepakt. Volgens Roelvink heeft zijn zoon niets gestolen. "Het is nu wachten totdat het onderzoek is afgerond en duidelijk wordt dat Dave verder onschuldig is."

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.