VZV tweede op eigen Arie Stam toernooi

Redactie Schagen
't Veld

Het Arie Stam toernooi van VZV is gewonnen door Westfriezen. De derdeklasser uit Zwaag die vrijdagavond FC Medemblik over de knie legde, had in de finale tegen de thuisclub aan één treffer genoeg voor de dubbel. In ’t Veld waren de betrokkenen zeer ingenomen met de entree van Jord Breed.

Alom tevredenheid was er zeker ook bij Michel van der Wardt. De nieuwe trainer van Vesdo zag de vijfdeklasser met 4-1 winnen van FC Medemblik.

Bij rust was het door een eigen inzet en een treffer van Ben Bronder al 2-1 voor de Schagerbruggers. Renzo Bakker en Niels Wenker voerden de score daarna op. Van der Wardt, die meende dat het er voetballend bij vlagen goed uitzag, was vooral tevreden over de strijdlust.

In ’t Zand had Geel Zwart niets in te brengen tegen Zeemacht (!-5). De zaterdagderdeklasser uit Den Helder kan dit seizoen beschikken over Patrick Beens in de spits. De garantie voor doelpunten maakte ze meteen alle vijf.

Jawin Kneppers scoorde voor de thuisclub die door vakantie en werk heel veel vaste krachten miste. ZAP won, zonder onder meer Kalvin Robert en Andrew Petronia, met 7-1 van Dirkshorn.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.