Fotowedstrijd Oostzaan

Oostzaan

De gemeente Oostzaan roept inwoners op om foto's in te sturen voor de nieuwe gemeentegids die eind dit jaar verschijnt. De drie winnende foto's worden beloond met een waardebon en een plaats in de gids.  Een deskundige jury zal zich buigen over de foto's.

Naast een plaats in de nieuwe gemeentegids ontvangen de drie winnaars een waardebon van 75 euro (eerste plaats), 50 euro (tweede plaats) en 25 euro (derde plaats). De mooiste foto krijgt bovendien een eervolle plaats op de voorpagina van de gids.

Inzenders dienen te voldoen aan een aantal criteria. Zo kunnen alleen inwoners van Oostzaan deelnemen aan de fotowedstrijd en mogen er per persoon maximaal twee foto's worden ingeleverd. Voorts dienen de foto's genomen te worden in Oostzaan en als zodanig herkenbaar zijn voor de inwoners van het dorp.

Inzendingen voor de fotowedstrijd kunnen tot maandag 21 juni worden gestuurd naar antwoord@over-gemeente.nl ter attentie van Margreet Teeling, onder vermelding van naam en adresgegevens. De winnende foto's worden in juli bekend gemaakt.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.