Freestyle mannen VZV levert geen overwinning op

Johan Koorn
’t Veld

Maedilon/VZV heeft zijn zinnen gezet op de vierde plaats, maar weet dat deze opdracht een stuk lastiger geworden is na de thuisnederlaag tegen VVW: 19-32.

De grote uitslag kwam in de tweede helft tot stand. Bij rust was het verschil minimaal, 10-11. Dit had overigens ook anders kunnen zijn. De heren uit 't Veld gaven in de laatste minuut onnodig door balverlies een voorsprong van 10-9 uit handen.

In de tweede helft ging het bij 17-22 helemaal mis, hoewel Frank van Rijswijk een prima partij handbal keepte en de schade waar mogelijk zo beperkt mogelijk hield.

,,Er was geen samenspel’’, legt coach Karsten Konrad de vinger op de zere plek. ,,Iedereen ging voor zichzelf. Noem het freestyle handbal, alleen dan bij een achterstand. We hebben van onszelf verloren.’’

VVW profiteerde dankbaar en liep in de slotfase uit naar een grote voorsprong. ,,De vierde plaats kan nog steeds, als we het maar met elkaar doen.’’ Want, zo klinkt het uit 't Veld: met de sfeer zit het goed, maar daar win je geen wedstrijden mee.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.