Vernieuwde Opel Meriva in prijs verlaagd

De vernieuwde Opel Meriva is te koop voor prijzen vanaf 17.995 euro. Over de gehele reeks zijn de prijzen gemiddeld duizend euro lager dan voorheen. De compacte MPV is vanaf februari bij de dealers te bewonderen.

De instapprijs geldt voor de Opel Meriva met 1.4 benzinemotor in Berlin-uitvoering. De standaarduitrusting omvat onder meer airconditioning, cruise control, dagrijverlichting, ESP Plus en een audiosysteem met mp3- en aux-aansluiting.

De uitvoeringen met de 1.4 Turbo-benzinemotor (88 kW) hebben een meerprijs van 1.000 euro. De nog krachtigere 1.4 Turbo met 103 kW (103 kW) heeft een meerprijs van 2.500 ten opzichte van de basismotorisering. Alle benzinemotoren voldoen aan de toekomstige Euro 6-uitstootnorm. Dat geldt ook voor de 1.4 Turbo Bi-Fuel (LPG) met 88 kW, die leverbaar is vanaf 21.295 euro.

Nieuw voor de Meriva is het optionele IntelliLink-infotainmentsysteem met ingebouwde navigatie. Dit kost 495 euro in combinatie met de Business+-uitvoering en 1.490 euro voor de overige uitrustingsniveaus.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.