Acht jeugdlintjes uitgereikt in Beverwijk

Beverwijk

Burgemeester Freek Ossel reikte vrijdagmiddag namens de Oranjevereniging Beverwijk acht lintjes uit aan jongeren uit Beverwijk en omgeving die zich met bijzondere prestaties hebben onderscheiden, of zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving.

Sven Kasten is lid van de jeugdafdeling van de reddingsbrigade. Hierom en vanwege gezinsproblemen is hem het lintje toegekend.

De klassen 3e jaar D&P en 4e jaar SDV van het Kennemer College Beroepsgericht hebben een spinning-actie gehouden voor een duo-fiets voor Harteheem. Klassenvertegenwoordigers Robin Burger en Diana Visser kregen het lintje.

Elena Nicolaas is voorgedragen vanwege haar inzet voor een recente foto-expositie in de Grote Kerk over depressie onder jongeren.

Daura van Vuuren is een 6 vwo-leerlinge die zich inzet voor vluchtelingen, de internationale schakelklas, G-hockey en schoolactiviteiten van het Jac. P. Thijsse College.

Kaia Lubbers is een 4 havo-leerlinge van het Bonhoeffer College die is doorgestroomd vanuit het vmbo en nu buitenlandse ambities heeft.

Duco Krijvenaar is een 6 Gymnasium leerling die internationaal op topniveau judoot en in zes jaar zijn diploma lijkt te halen. Hij kon niet aanwezig zijn en krijgt zijn lintje later.

Niels Henke tot slot inspireert met zijn muzikale en sportieve talenten kinderen en jongeren om meer te doen met hun talenten. Hij werkt aan de Nul251-mixtape om jongeren van de straat een stem te geven.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.