Ruime keuken

© HSPublicity

Ze hebben de laatste tien jaar de harten veroverd van menig huizenbezitter, de grote zogenoemde woonkeukens, ook wel leefkeukens genoemd. Het Berlicumse bedrijf Culimaat biedt een groot aantal woonkeukens, waaronder de Cubic XL. De keuken is ruim van opzet en vooral het ambachtelijke handwerk dat overal in de keuken terugkomt, maakt van de keuken een echte eyecatcher, zeker in combinatie met de hoogglans gepolijste witte fronten en het Corian-werkblad.

Een van de kasten schuift in de muur zodat het werkblad, al dan niet met keukenapparatuur, aan het zicht kan worden onttrokken. Andere bijzonderheden zijn de 4 centimeter dikke deuren, die lijken te zweven en de losse kasten met elektronisch gestuurde lades. Tot in de kleinste details straalt deze keuken superieure kwaliteit uit.

De inbouwoven, de combi-stoomoven, de warmhoudlade, het inbouwkoffiezetapparaat en de twee vaatwassers zijn van Miele. De kookplaten en het koel-vriessysteem komen van Gaggenau en de kokendwaterkraan is van Quooker.

De keuken wordt geheel op maakt gemaakt. Kijk voor meer informatie op www.culimaat.nl.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.