Bakken met aandacht voor milieu

© HSPublicity

Of je nu voor overheerlijke koekjes of een zelfgemaakte lasagne kiest, met GreenPanTM bak je gezonder. De lijn Dubai Ovenware staat voor een nieuwe generatie van oven- en bakvormen met de revolutionaire antikleeflaag ThermolonTM Rocks.

De ThermolonTM-coating zette de wereld van potten en pannen op zijn kop. Het was een gezonder én milieuvriendelijker alternatief voor de klassieke antikleeflaag. ThermolonTM Rocks geleidt de warmte efficiënter dan andere antikleeflagen. Bovendien zorgt het materiaal van de oven- en bakvormen voor een gelijkmatige warmteverdeling voor een egaal gebruind bakresultaat en een aanzienlijk verkorte baktijd.

GreenPanTM heeft uiteraard ook bij deze bakvormen aan het milieu gedacht. Er zijn geen silicone/polyester en PTFE verwerkt in de producten, schadelijke stoffen die niet te recyclen zijn en bij oververhitting giftige gassen kunnen afgeven.

Ook is er voor de productie van Dubai Ovenware de helft minder energie nodig in vergelijking met traditionele oven- en bakvormen met antikleeflaag.

De oven- en bakvormen zijn verkrijgbaar voor prijzen vanaf 29 euro.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.