VV Oosthuizen dineert en huldigt in gewijde sfeer van ’voetbaltempel’

VV Oosthuizen hield voor de tweede keer een galadiner in de Grote Kerk. © Foto Erik Rietman

Oosthuizen

De Grote Kerk van Oosthuizen fungeerde zaterdag als voetbaltempel. VV Oosthuizen hield op deze gewijde grond voor de tweede keer het voetbalgala.

Gekleed volgens de dresscode (en clubkleuren) ’black & white’ deden de ruim honderd aanwezigen zich tegoed aan het driegangendiner, dat hoofdsponsor Noord Holland Catering had bereid, inclusief bijpassende wijnen. Daarna werden op het podium spelers en speelsters gehuldigd vanwege hun prestaties in het voorbije seizoen.

Er VVO Awards voor Denise Wouda (beste speelster), Melvin Wouda (beste speler), Remco Schurink (talentvolste senior), Rick Rol (talentvolste jeugdspeler) en het derde herenelftal (waardevolste team). Tussendoor waren er optredens van Eelke Houter en Jeff Oud en verzorgde een dj de muziek.

Ook werd een film van Wim Doets vertoond, waarin ereleden hun mooiste verhalen vertelden over VV Oosthuizen. Bovendien werd het Willem Jonkman Fonds geïntrocuceerd. Dat moet jeugd die het financieel moeilijk heeft, mogelijk maken om sporten te kunnen betalen. Erelid Willem Jonkman, medeoprichter van de vereniging in 1947, en zijn vrouw waren daarbij aanwezig.

Meer nieuws uit Sport

Meest gelezen