'Knetterzeep' wint

© HSPublicity

Knetter uit Arnhem heeft de International Trade Fair, een Europees evenement voor studentondernemers uit vierentwintig landen, gewonnen. Het is de eerste keer dat Nederland de prijs wint tijdens de International Trade Fair (ITF).

Het Nederlandse studentbedrijf van het ROC Rijn IJssel uit Arnhem presenteerde zich met vijftig andere Europese studentenbedrijven in het Slowaakse Bratislava. Het bedrijf probeerde zijn 'Knetterzeep' aan de man te brengen: een speciale zeep die knettert bij het handen wassen. Uit diverse onderzoeken blijkt, dat veel kinderen (te) weinig hun handen wassen. Knetter heeft zich tot doel gesteld dat kinderen handen wassen leuk gaan vinden door het gebruik van hun product.

Naast de ‘overall’-prijs, won Knetter ook de eerste prijs in de categorie Beste stand. De jury was erg onder de indruk van de performance, inventiviteit en marketing- en salesaanpak.

De studenten van Knetter doen mee aan een onderwijsprogramma van stichting Jong Ondernemen, waarbij studenten onder begeleiding een eigen bedrijf oprichten.

De International Trade Fair is een initiatief van Ja-Ye (Junior Achievement - Young Enterprise), een Europese organisatie die ondernemen onder jongeren stimuleert. Er vielen prijzen te winnen voor de beste stand, het innovatiefste product en de beste sales- en marketingstrategie.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.