Zeventiende editie Pop in de Kop aanstaande

DEN HELDER

Na een uitstapje naar het theater keert de Helderse muziekquiz Pop in de Kop in oktober weer terug in Studio 62 op Willemsoord. De populaire quiz is toe aan editie 17 en vindt plaats op zondag 17 oktober.

Wie gek is van muziek kan zich inschrijven via www.popindekop.nl. De quiz bestaat uit twaalf rondes waaraan alle teams deelnemen. De drie best scorende teams gaan door naar de finale. Daar komt het echt aan op snelheid en parate kennis. Voor het winnende team is er de eer, de wisselbeker, het applaus van de overige deelnemers en nog een aantal prijzen. Bekers, cd's, dvd's, muziekboeken, concertkaarten en waardebonnen maken deel uit van het prijzenpakket.

De vragen bestaan vooral uit beeld- en geluidsfragmenten, maar er is altijd minimaal een ronde met open vragen, de zogeheten hersenkrakers. Zoals altijd geldt ook nu: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Deelname kost 17,50 euro per team. Een team kan bestaan uit maximaal drie personen. Inschrijven moet via de website www.popindekop.nl. Na aanmelding dient het inschrijfgeld te worden overgemaakt op gironummer 9027671 t.n.v. POP IN DE KOP Den Helder, onder vermelding van de teamnaam.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.