Massage onder douche

© HSPublicity

Dornbracht presenteert met Performing Shower een nieuwe generatie regendouches. Alle noviteiten op het gebied van douchen zijn samengevat onder de naam Performing Shower.

Dornbracht biedt vier modellen regendouches aan. De ronde regendouches zijn naar keuze met een diameter van 220 mm of 300 mm verkrijgbaar. Eveneens nieuw in het productgamma is de hoekige variant in de afmeting 300 bij 240 mm. Om het gevoel van een regenbui zo goed mogelijk na te bootsen, maakt Dornbracht gebruik van straalmatten die het water gelijkmatig verdelen. Doorstroombegrenzers beperken de doorstroomhoeveelheid bij het hoekige en ronde model (300 mm) tot 14 liter per minuut en bij de ronde regendouche van 220 mm tot 12 liter per minuut. Natuurlijk is ook het design hierop perfect afgestemd: ronde rozetten en douchearmen vullen de ronde modellen aan en voor de hoekige modellen zijn er bijpassende hoekige rozetten en douchearmen verkrijgbaar.

De optimale aanvulling op de regendouches is de nieuwste generatie handdouches met drievoudig verstelbare straal (royale normale straal, zachte softstraal en pulserende massagestraal).

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.