VIOS veegt vloer aan met Kleine Sluis

Redacteur Schagen
Anna Paulowna

Kleine Sluis gaat een lastige tweede seizoenshelft tegemoet op het voetbalveld. Dat viel tegen VIOS niet meer te maskeren. De geenszins geflatteerde 2-6 nederlaag maakte dat het inmiddels vijf punten lopen is naar waar de bewoonde wereld van de derde klasse ongeveer begint.

De hekkensluiter moet zo langzamerhand serieus rekening gaan houden met de mogelijkheid van overwerk in de vorm van de nacompetitie. Met Always Forward, Blokkers en KGB als serieuze partners in de degradatiedans, die ook nog eens twee punten meer hebben, wacht er komende zondag nog een laatste uitwijkmogelijkheid. JVC, thans woonachtig op plek tien waar de zorgeloze vrijheid op dit niveau begint, komt dan naar de Polder. Een volgende nederlaag kan Kleine Sluis zich in deze fase van het seizoen eigenlijk niet meer permitteren.

Arjan Wisse maakte weer eens het verschil voor VIOS dat hem in deze vorm hard nodig zal hebben in de periode die met zowel de koploper (Spirit) als zijn uitdager VVW op de kalender bepalend wordt voor de kampioensaspiraties in Warmenhuizen.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.