Weer overval Domino's Pizza in Heemskerk

© Michel van Bergen

Medewerker Internet
Heemskerk

Op het Bachplein in Heemskerk heeft vrijdagavond een gewapende overval plaatsgevonden. Net als eerder deze maand was Domino's Pizza het doelwit.

De overvaller is vervolgens op de vlucht geslagen, vermoedelijk in een donkergroene BMW 316. De politie is direct een grote zoekactie gestart en deed een oproep via Burgernet. Daarin werd gevraagd uit te kijken naar de dader en de BMW. De overvaller was ongeveer 1.80 meter lang en had een dun postuur. Hij was geheel in het zwart gekleed en droeg een donker petje en een capuchon. De politie riep mensen op zelf geen actie richting de dader te ondernemen maar direct 112 te bellen.

Ondanks de inzet van de politie en Burgernet werd de verdachte vanavond niet meer aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart. Politiemensen hebben diverse verklaringen opgenomen. Het Bachplein was gedeeltelijk afgezet en de Forensische Opsporing heeft foto’s gemaakt.

Mensen die rond het tijdstip van de overval iets gezien hebben, en nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via M.: 0800-7000.

Op 5 februari werd het pizzarestaurant ook al overvallen. Toen door twee daders. En op donderdag 12 november vorig jaar werd een man na een achtervolging opgepakt die een greep naar de portemonnees met geld had gedaan uit het betreffende restaurant.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.