Fiets vermiste man aangetroffen in Den Helder

Redacteur Den Helder
Den Helder

Na een tip heeft de politie maandag 27 januari bij Strandslag Duinoord in Den Helder de fiets aangetroffen van de sinds zondag 19 januari vermiste Arie Korbee uit Noordwijk. De politie wil graag spreken met mensen die Arie Korbee en/of zijn fiets sinds zondag 19 januari hebben gezien.

Al sinds zijn verdwijning zoeken de politie en familieleden intensief naar de 59-jarige Noordwijker. Niet alleen de omgeving van Noordwijk is uitgebreid onderzocht, ook op Texel hebben agenten en familieleden gezocht. Tot nu toe zonder resultaat.

Op maandag 27 januari meldde een voorbijganger dat er al een aantal dagen een fiets stond bij Strandslag Duinoord. Het zou mogelijk de fiets van de vermiste Noordwijker zijn. De politie heeft inmiddels vastgesteld dat het inderdaad de fiets van Korbee is. Het gaat om een zwart/grijze hoog model herenfiets van het merk Koga Myata.

Vermoedelijk is Korbee op zondagavond 19 januari aangekomen. Volgens een voorbijganger stond Korbees fiets al een aantal dagen bij Strandslag Duinoord. De politie wil graag in contact komen met mensen die kunnen vertellen sinds wanneer de fiets daar heeft gestaan. Ook als u andere informatie hebt die kan helpen bij het onderzoek, wordt u gevraagd te bellen met de politie in Noordwijk via 0900-8844.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.