Oktoberfest in Europa-Park

© HSPublicity

Met de kreet ‘O zapft is’ wordt tijdens het traditionele Oktoberfest het eerste biervat aangeslagen. Het klinkt ook een drietal weekenden in Europa-Park als hier het typisch Beierse feest gevierd wordt.

Bezoekers kunnen vanaf 23 september weer volop genieten van het feest in het grootste attractiepark van Duitsland. De kaartverkoop is onlangs van start gegaan.

Feestgangers zijn van harte welkom in de Europa-Park Arena waar de blauwe en witte kleuren uit Beieren drie weekenden lang de boventoon voeren. Dames in dirndl-jurken snellen voorbij om de feestvierders aan lange tafels te voorzien van bier en Beierse lekkernijen: ‘Brezn’ (krakelingen), ‘Obatzer’ (kaassaus bij het brood), ‘Leberkäs’ (leverkaas), ‘Haxn’ (schenkel) en ‘Schmankerl-Platte’ (een plankje met Beierse specialiteiten). Een tot de rand toe gevulde pul (Mass) met origineel Oktoberfestbier mag natuurlijk niet ontbreken. Een Münchner-blaasorkest verzorgt de muzikale ondersteuning.

Een toegangsbewijs voor een van de Oktoberfest-avonden kost 30 euro, dat is inclusief consumptiebonnen ter waarde van 17 euro. De entreeprijs voor het park bedraagt 36 euro. Meer informatie op www.europapark.nu

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.