Prachtige hortensia

© HSPublicity

De tuinhortensia Twist-n-Shout van Endless Summer is de eerste doorbloeiende hortensia met platte, schermvormige bloemen. Bovendien maakt de Twist-n-Shout een einde aan snoeiproblemen, want ongeacht welke tak wordt gesnoeid in het voorjaar, de Twist-n-Shout zal altijd rijk bloeien. De zomertuin swingt de pan uit met deze nieuwe tuinhortensia!

De hortensia Twist-n-Shout is te herkennen aan het donkere blad en de platte, schermvormige bloemen in de kleuren roze en blauw. Het hart van de bloem is echter altijd roze. De Twist-n-Shout heeft de bijzondere eigenschap om op elke tak bloemknoppen te vormen. In het voorjaar is dus elke tak te snoeien, zonder dat dit ten koste gaat van een rijke bloei. De Twist-n-Shout is bovendien bestand tegen strenge vorst.

Het planten van de Twist-n-Shout is eenvoudig en kun je het beste nu doen. Maak een gat, voeg wat speciale tuingrond toe voor een optimale start en plant de hortensia. Geef vervolgens royaal water en het grote genieten kan beginnen. Kijk voor meer informatie en acties op www.endless-summer.nl.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.