Inkijkje bedrijven en huisartsenpost ’Grotewallerweg’ Schagen

Richard Zut
Schagen

Tien bedrijven aan de Grotewallerweg op bedrijventerrein Witte Paal in Schagen laten zich op zondag 15 oktober van hun beste kant zien tijdens een feestelijke open dag.

Het gaat om de Escape Room Schagen, Liz Events, Van Slageren Keukens, Chi Schagen, Van der Linden Tandtechniek, HKN huisartsenpost, The Art of Health en Fiolet taaltrainingen. Zij verwelkomen het publiek van 11.00 tot 16.00 uur.

Veel van deze bedrijven namen in de afgelopen twee jaar hun intrek op de Witte Paal. Nu slaan zij hun handen ineen om een enerverende dag te organiseren, met voor ieder wat wils.

Zo zijn er kookdemonstraties, fittesten, gratis kunstgebitconsulten en proeftrainingen. Ook bijzonder zijn een ’sneak preview’ bij de Escape Room, en is het mogelijk om een kijkje achter de schermen te nemen bij de Huisartsenpost. Zelfs kan les in een vreemde taal worden gevolgd bij Fiolet Taaltrainingen.

Diversiteit

Alle deelnemers aan de open dag hebben een eigen programma om het grote publiek kennis te laten maken met hun business. Diverse bedrijven organiseren kinderactiviteiten, er is een springkussen en bij de foodtruck zijn hapjes verkrijgbaar.

Tevens wordt van de gelegenheid gebruik gemaakt om aandacht te vragen voor Stichting Metakids, die zich inzet voor onderzoek naar metabole ziekten bij kinderen. Aan alle festiviteiten kan gratis worden deelgenomen, maar wie een attentieoverweegt kan een donatie achterlaten om Metakids te steunen.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.