Telstar laat zich verrassen door MVV

Monne Reitsma
maastricht

Telstar heeft zichzelf tekort gedaan door met 2-1 te verliezen van MVV. Twee kopballen van totaal vrijstaande spelers deden de Velsenaren vrijdagavond in Maastricht de das om.

De wens van Telstar om nog enkele plaatsen op de ranglijst te stijgen lukte dus niet. En met Go Ahead Eagles en Helmond Sport als resterende tegenstanders zal dat ook nog moeilijk worden.

Na iets meer dan een kwartier opende Telstar gisteren de score. Benito Olenski bereikte binnendoor Furdjel Narsingh. Deze behield het overzicht en liet het afmaken over aan Zlatan Krizanovic. Het was het tweede doelpunt dit seizoen van de Zweed in dienst van de Velsenaren.

Terwijl iedereen al dacht aan de rust kwam MVV in blessuretijd van de eerste helft langszij. Jonas Olsen kon ongehinderd inkoppen na een voorzet vanaf de zijkant. En dat terwijl Telstar de wedstrijd redelijk in handen had.

Alles had in de eerste minuut van de tweede helft overigens al weer anders kunnen zijn. Een schot van Kevin Brands ging een metertje naast en een kopbal van Olenski werd van de lijn gehaald.

Na die goede start van Telstar had MVV enkele gevaarlijke aanvallen, maar ook die resulteerden niet in doelpunten. Tot drie minuten voor tijd Tom van Hyfte totaal vrijstaand MVV naar winst kon koppen. Zoals zo vaak dit seizoen raakte Telstar dus weer een punt kwijt in de slotfase van een duel.

Meer nieuws uit Telstar

Meest gelezen