Rene van Marsbergen maakt seizoen af bij FC Uitgeest

Uitgeest

Rene van Marsbergen is tot het einde van het seizoen de hoofdtrainer van FC Uitgeest. Hij neemt het stokje over van Frits Walsmit, die de na het vertrek van Ron Bouman als interim actief was.

FC Uitgeest was op zoek naar een trainer die bereid was de ingezette lijn voort te zetten en heeft deze gevonden in de persoon Haarlemmer Van Marsbergen.

De Noord-Hollander heeft twee jaar met succes de A-junioren van de FC getraind en heeft volgens het bestuur in die tijd een wezenlijke bijdrage geleverd aan de doorstroom van talenten als Mike Brandjes en Paul Groen.

FC Uitgeest is hem dan ook dankbaar dat hij tot het einde van het seizoen naast zijn functie als trainer van zaterdag club Haarlem-Kennemerland het hoofdtrainerschap bij FC Uitgeest op zich wil nemen.

Van Marsbergen was eerder ook keeper bij FC Uitgeest. Daarna werd hij trainer van onder andere de voetbalclub Dirkshorn.

FC Uitgeest was op zoek naar een nieuwe trainer omdat Ron Bouman een tussentijdse overstap maakte naar eersteklasser VSV. Walsmit, trainer van de vrouwen van de FC, was daarna twee wedstrijden de eindverantwoordelijke.

Meer nieuws uit Kennemerland

Meest gelezen