Gratis skiles voor jeugd in Arosa

De Zwitserse wintersportbestemming Arosa komt komend winterseizoen met een primeur: gratis ski- en snowboardlessen voor kinderen en jongeren tot en met zeventien jaar. Dit is niet alleen prettig voor de portemonnee, de actie bevordert ook het skiniveau van de kinderen en daarmee de veiligheid op de pistes. Het aanbod geldt voor alle boekingen van twee of meer overnachtingen bij twintig deelnemende hotels en meer dan vijftig deelnemende appartementenaanbieders.

De gratis groepslessen kunnen direct bij de skischool geboekt worden, onder vermelding van de gegevens van het kind, de naam van het hotel of appartement en de periode van het verblijf. Bij een bevestiging hiervan geeft de accommodatieverschaffer op de dag van aankomst een voucher om bij de skischool in te leveren. Om zeker te zijn van plaatsing is het verstandig zo vroeg mogelijk te boeken. Het aanbod is geldig voor kinderen die geboren zijn in 1995 of later, ook bij boekingen die via een touroperator of reisbureau zijn gedaan.

Het gezinsvriendelijke Arosa ligt in het kanton Graubünden en is een van de meest sneeuwzekere wintersportbestemmingen in de Alpen. Het heeft een mooi en overzichtelijk skigebied met circa 60 kilometer aan pistes. Meer informatie is te vinden op www.arosa.ch.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.