Honkballers Rangers dichter bij titel

Honkballers Rangers dichter bij titel

Honkballers Rangers dichter bij titel© AP

Redacteur Schagen
Schagen

Met een 11-5 zege bij Onze Gezellen 5 in Haarlem, een geduchte concurrent op de derde plek, heeft The Rangers weer een stap gezet richting het honkbalkampioenschap. Er zijn nog twee wedstrijden te gaan.

De eerste inning sloeg de ploeg uit Schagen direct een gaatje ten opzichte van de tegenstander. Alle negen spelers kwamen aan slag wat resulteerde in vier punten voorsprong voor de bezoekers uit Schagen. Scores kwamen op naam van David Tempelman, Michiel Wijdemans, Tido Wiedijk en Terence Mac Donald op onder meer honkslagen van Mark Visser, Joran Spronk en Laurens Maes.Onze Gezellen wist een punt binnen te slaan en moest gedwongen mensen achter laten op de honken door een mooie vangbal van Terence Mac Donald op het tweede honk.

In de derde inning zag het meegereisde Schager publiek The Rangers verder uitlopen in punten. Mark Visser, Mike van der Bom en Terence Mac Donald wisten zichzelf veilig over de thuisplaat te brengen wat de stand op een riante 7-2 voorsprong bracht.In de vierde en laatste inning sloeg Mike van der Bom zijn derde homerun van het seizoen waarop Mark Visser kon binnenlopen. Fred Lierens maakte het laatste punt voor The Rangers.

In die slagbeurt liet Onze Gezellen zien waartoe ze in staat zijn als ze de ballen weten te raken. De thuisploeg scoorde maar liefst zes keer, maar The Rangers hielden het hoofd koel en kon door twee vangballen en een keer drie slag de wedstrijd in zijn voordeel beëindigen. Komende zondag de beslissende en laatste thuiswedstrijd waarin The Rangers alles op alles moet zetten om de buit binnen te slepen.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.