Praten over toekomst Hollands Kroon

noordkop

De gemeenten Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer hebben een concepttoekomstvisie voor de nog te vormen gemeente Hollands Kroon opgesteld. In openbare bijeenkomsten willen ze in gesprek met alle geïnteresseerden om die blik in de toekomst aan te scherpen.

Het concept is mede opgesteld op basis van een gezamenlijke raadsconferentie van de fusiegemeenten en discussieavonden met vertegenwoordigers van bedrijven en maatschappelijke organisaties. Nu wordt in openbare bijeenkomsten nogmaals over die visie gepraat met een ieder die dat maar wil. Met de uitkomsten daarvan wordt vervolgens de definitieve toekomstvisie vastgesteld.

De bijeenkomsten zijn in de gemeentehuizen: op maandag 22 november in dat van Niedorp, dinsdag 23 november is Wieringen aan de beurt, woensdag 24 november volgt Wieringermeer en donderdag 25 november Anna Paulowna. Aanvang is steeds 19 uur. Aanmelden voor een bijeenkomst kan door te mailen naar projectbureau@hollandskroon.nl of te bellen naar Projectbureau Hollands Kroon, tel. (0227) 594 667.

Ook kan nog steeds via website www.hollandskroon.nl gereageerd worden op stellingen over Hollands Kroon.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.