Luxe linnen uit Oostenrijk

Een exclusief merk tafellinnen uit Oostenrijk is Leitner Leinen. Het merk is van onbetwiste kwaliteit en sinds 1853 bezig om de kunst van het linnenweven te vervolmaken.

De stoffen van Leitner Leinen zijn van een tijdloze esthetiek. Het merk is nu verkrijgbaar in Nederland via Alpineluxury.nl.

Leitner Leinen maakt tafelkleden en servetten per opdracht. Behalve de op de Alpineluxury.nl vermelde maten van bijvoorbeeld de tafelkleden, kunnen de producten van Leitner Leinen ook op maat worden gemaakt.

Alpineluxury.nl is een webwinkel met bijzondere woon- en lifestyleproducten uit Oostenrijk, die een heel eigen accent geven aan het interieur. De site introduceert producten van diverse kwaliteitsmerken uit Oostenrijk: Leitner Leinen, Truehomeware, Riess-keukengerei, Steiner-plaids en Feinedinge-porselein.

Het bijzondere van Alpineluxury.nl is dat het design combineert met authentiek Oostenrijks vakmanschap. De producten worden met veel geduld en liefde gemaakt door vakkundige ambachtslieden: Königlich und Kaiserlich.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.