Wencho Farrell naar HCSC

Wencho Farrell naar HCSC

Redacteur Schagen
Den Helder

Wencho Farrell verdedigt komend voetbalseizoen het doel van HCSC. De Antiliaanse international komt over van het uit de topklasse gedegradeerde Hollandia.

De keeper keert terug op het oude nest bij de zaterdag derdeklasser. Waar hij Orin de Waard en Mark de Vries treft. Met nu drie absolute sterkhouders vertrekt HCSC begin september als de te kloppen ploeg in de afdeling.

Toen eenmaal bekend werd dat Farrell na een seizoen in Hoorn geen toekomst meer zag bij die club stonden de belangstellenden voor hem in de rij. Gesprekken met ZAP leverde niets op omdat de Polderse tweedeklasser vreesde met zijn eventuele terugkeer het vertrek in te luiden van Kaj Tensen. De jonge doelman uit Winkel startte het seizoen in Breezand als eerste keus van trainer Pim Kaagman maar moest na de winterstop plaatsmaken voor Koos van Treuren onder de lat. ZAP geeft er de voorkeur aan beide keepers ook in het nieuwe seizoen de strijd met elkaar te laten aangaan.

Farrell was ook gegadigde om bij derdeklasser VIOS in Warmenhuizen de plek van de gestopte Ramon Mosch in te nemen. Ook hier leverde een gesprek niets op. Bij VIOS wordt Ivar d'Haene, die het laatst op doel stond bij Meervogels, de nieuwe doelman. Trainer Han Visscher kende hem nog uit de tijd dat hij de technische leiding had in Akersloot.

Met zijn keuze voor HCSC kan Farrell de belofte nakomen die hij zichzelf deed. ,,Meer tijd besteden aan mijn kinderen en op zondag eens iets leuks met ze kan gaan doen.''

- See more at: http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/schagen/article22951643.ece/Wencho-Farrell-naar-HCSC#sthash.EcvR4eTf.dpuf

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.