Derde zege op rij voor Telstar 

Medewerker Internet
Den Bosch

Afgelopen maandag vierde de selectie van Telstar uitgelaten carnaval in Oeteldonk.

Gisteren was er voor de Velsenaren weer feest in Brabant. De lastige uitwedstrijd tegen FC Den Bosch werd met 0-1 gewonnen.Telstar moest in de beginfase alle zeilen bijzetten om een tegentreffer te voorkomen. Maar keeper Cor Varkevisser en Calvin Mac Intosch (twee keer) grepen goed in. Bovendien schoot Hasan Kilic in vrije positie ook nog eens over.Telstar stelde daar een goede kans van Kevin Brands tegenover. Diezelfde Brands stond na een half uur spelen aan de basis van de enige treffer van de avond.

Hij leek buitenspel te staan, maar schoof de bal toch richting het doel. Via verdediger Jeffrey Buitenhuis rolde de bal over de doellijn. Ondanks de nodige protesten van de bank van Den Bosch bleef de vlag van de grensrechter naar beneden. De Belgische scheidsrechter Lardot wees naar de middenstip, 0-1 derhalve voor Telstar.Die voorsprong wist Telstar vast te houden. Den Bosch was voor rust nog wel even gevaarlijk, maar in de tweede helft, die vier minuten extra speeltijd kende, nauwelijks meer en dus boekte Telstar zijn derde zege op rij.

En met 9 punten uit 3 duels doen de Velsenaren in de vierde periode, die over negen wedstrijden gaat, nog altijd prima mee. Al wil Telstar trainer Marcel Keizer helemaal niet denken aan de periode. Hij leeft met zijn ploeg van wedstrijd naar wedstrijd en hoopt dat Brands vrijdag gewoon weer inzetbaar is. Hij werd een kwartier voor tijd gewisseld, nadat hij regelmatig aan zijn linkerhamstring had gevoeld.

Meer nieuws uit Telstar

Meest gelezen