Elegant design voor moderne keuken

Whirlpool introduceert Absolute-koelkasten. Deze zijn uitgerust met de gepatenteerde 6th Sense-technologie, die milieuvriendelijkheid en besparing combineert met groot gebruiksgemak. Met zijn elegante design en innovatieve karakter past de Absolute-koelkast in elke moderne keuken.

Door de stijlvolle, nieuwe displays is het apparaat eenvoudig te bedienen en de displays zijn makkelijk af te lezen. De koelkasten en diepvriezers van Whirlpool zijn voorzien van nieuw ontworpen handgrepen met een hoogwaardige metalen afwerking en verbeterde ergonomie. De topversies in deze lijn zijn verkrijgbaar in roestvrijstaal ProTouch. Deze staalsoort heeft een koele, blauwachtige tint en een geborsteld oppervlak dat minder gevoelig is voor vingerafdrukken. Verder hebben de nieuwe apparaten met standaardafmetingen tot 10 procent meer inhoud dan vergelijkbare apparaten.

De koelkasten met 6th Sense® Fresh Control van Whirlpool zorgen dat voedingsmiddelen langer vers blijven. De techniek controleert niet alleen of er temperatuurveranderingen optreden, maar handhaaft ook de ideale vochtigheidsgraad om het natuurlijke vocht in het voedsel te behouden. Hierdoor bederven voedingsmiddelen minder snel.

Kijk voor meer informatie op www.whirlpool.nl.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.