Cruise naar Panamakanaal & Cariben

© HSPublicity

Cruisespecialist Star Clippers biedt komend jaar een reis aan door het Panamakanaal. Deze bijzondere cruise laat reizigers kennismaken met het gebied waar de Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan met elkaar zijn verbonden.

Het Panamakanaal is een vitale schakel tussen de grootste oceanen. Dankzij het 81 km lange kanaal is de afstand van New York naar San Francisco overzee met maar liefst 13.000 km bekort. De eerste doorsteek van het Panamakanaal vond plaats in 1914.

Na het Panamakanaal gaat de reis met de Star Clipper of de Star Flyer verder naar de prachtige vestingstad Cartagena, naar Willemstad op Curaçao, naar Aruba, de Britse Maagdeneilanden en andere tropische parels in het Caribische gebied, met als eindpunt St. Maarten.

Het schip de Star Clipper zeilt deze cruise van 21 januari tot 4 februari 2012 en de Star Flyer van 24 maart tot 7 april 2012. De cruise maken kan voor prijzen vanaf 3.345 euro per persoon (buitenhut met vol pension, exclusief vluchten, havenbelasting, dranken en fooien). Kijk voor meer informatie op www.starclippers.com.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.