Makkelijk sproeien en bemesten

© HSPublicity

Ook op moeilijk bereikbare plekken van de tuin of het terras kunnen planten, bloemen en borders makkelijk worden besproeid én bemest: met behulp van de mobiele 2-in-1 Aquatrolley.

De Aquatrolley, verkrijgbaar via O. de Leeuw Groentechniek, maakt werken in de tuin (nog) leuker. Zéker omdat je twee dingen tegelijk kunt doen: sproeien en (vloeibaar) bemesten. Zeg gedag tegen het gesjouw met zware en onhandige gieters vol water of lastige snoeren of tuinslangen die net te kort zijn en kies voor gebruiksgemak.

De Aquatrolley is makkelijk verrijdbaar en komt overal; de grote wielen kunnen elk terrein aan en de slang heeft een grote reikwijdte. Bereik zo makkelijk ook de moeilijkst bereikbare planten en borders om ze te besproeien en/of te bemesten.

De grote tank van circa 26 liter is via een grote opening makkelijk te vullen met de tuinslang en biedt met één keer ‘tanken’ voldoende water voor een groot stuk tuin.

De Aquatrolley verkrijgbaar voor 175 euro. Verkoop- en productinfo: O. de Leeuw Groentechniek, tel. (0384) 446 160 of kijk op www.odeleeuwgroentechniek.nl.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.