Van der Stelt (ADO’20) zwaar geblesseerd

Heemskerk

Yovany van der Stelt heeft zich zondag tijdens de eerste training van ADO’20 zwaar geblesseerd. De aanvaller scheurde tijdens een onderlinge partij zijn achillespees af.

Hij wordt waarschijnlijk maandag al geopereerd, meldt de website van ADO’20. Van der Stelt was bezig aan zijn eerste training in Heemskerk. De oud-speler van AZ is waarschijnlijk heel lang uitgeschakeld en mist zeker de eerste helft van het seizoen.

De selectie was zondagochtend voor het eerst bijeen. Onder leiding van Thijs Sluijter werd er een volledige training afgewerkt. Er waren een hoop nieuwe gezichten op De Vlotter, waaronder Donny Rijnink, Bas Vellema, Cani Yilmaz, Ozair Dahi, Michel van Kampen, Bud Water en Yovany van der Stelt, die later van het veld gedragen moest worden.

Oefenwedstrijd

Volgende week zaterdag speelt ADO al de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. Het Amsterdamse Swift is dan de tegenstander. De profs van Telstar volgen op woensdag 27 juli. Op 31 juli spelen de Heemskerkers een duel tegen Kon. HFC.

ADO is in de hoofdklasse A ingedeeld met veel ploegen uit het noorden en het oosten van het land. Zo moet er worden gespeeld tegen onbekende clubs als Alverna, Woezik, Silvorde en MSC.

Voor trainer Sluijter is promotie naar de derde divisie het doel van het seizoen.

Meer nieuws uit Sport

Meest gelezen