Muziek op tafel

© HSPublicity

De Haarlemse meubelmaker Van Abbevé biedt gepersonaliseerde mediatafels van sloophout. Stel je eigen tafelblad samen met vakantiefoto’s, cd- of platenhoezen, oude vinylplaten of boekcovers van je favoriete schrijvers.

Maurice van Abbevé startte in 2005 zijn eigen onderneming Van Abbevé Hout en Interieur. Zijn handelsmerk is meubelen vervaardigd van steigerhout, sloophout en steigerbuis. De handgemaakte mediatafel bestaat uit sloophout, een onderstel van steigerbuizen, eventueel op wielen. Het tafelblad kan naar wens gedecoreerd worden.

Alle mediatafels zijn afgewerkt met een robuuste, ongeveer 2 millimeter dikke en volledig transparante, gepolijste epoxyharscoating die de gebruikte media beschermt tegen verkleuring door ultraviolette stralen van de zon. De mediatafel is verkrijgbaar voor prijzen vanaf 1.895 euro.

Ook voor bedrijven bestaan tal van mogelijkheden voor een gepersonaliseerde tafel. Denk maar aan foto’s van een recente verbouwing voor de (her)opening van een nieuw kantoor, menukaarten of recepten voor een restaurant of een tafel geheel in huisstijl.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.