Do worstelt nog steeds met zwangerschapskilo’’s

Ron Amesz

Do heeft zeven maanden na de geboorte van zoon Jip nog niet afgerekend met de zwangerschapskilo’s.

,,O man. In het begin ging het superrelaxed en dacht ik: ik heb de tijd. De eerste zestien kilo vloog er ook af, maar die laatste twaalf blijven maar hangen", verzucht de zangeres en presentatrice voor de camera van Novum Nieuws.

,,Het is nu wel tijd. M’n kind is zeven maanden en die buik dus ook. Die moet er af", gaat de 33-jarige Do verder. Waarom het afvallen zo moeizaam gaat, weet Do zelf ook niet. ,,Ik zeg gewoon dat het de hormonen zijn. Ik ben nu wel eventjes flink aan het sporten en goed op mijn voeding aan het letten." Eind augustus moet Do weer helemaal strak zijn voor het SBS-programma Surprise Surprise, dat ze met Henny Huisman en Airen Mylene Tjon-A-Tsien presenteert.

Do verlangt niet alleen voor Surprise Surprise terug naar haar slanke taille.,,Het irritante is dat ik soms kleding mag lenen, maar nergens in pas omdat alles maat 36 is. Dat is frustrerend. Op een gegeven moment wil je gewoon je oude lijf terug en weer in je eigen spijkerbroeken passen."

Hoewel Do af en toe baalt van de extra kilo’s, is ze dolgelukkig met Jip. ,,Het gaat goed, hij groeit als kool." Het moederschap bevalt de zangeres en presentatrice prima.,,Het is heerlijk, echt een nieuwe levensfase."

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.