Moderne designkraan

© HSPublicity

Wat vooral telt bij kranen is gebruiksgemak, maar ook veiligheid, hygiëne en duurzaamheid. En natuurlijk het design. De Zwitserse fabrikant KWC heeft zijn collectie badkamerkranen uitgebreid met de KWC ONO touch light Pro met elektronische bediening. Dat is vooruitstrevende techniek in een modern designjasje.

Karakteristiek voor KWC ONO touch light is het elektronische bedieningsconcept ‘tip control’, waarmee KWC een nieuwe dimensie van comfort en hygiëne in keuken en badkamer bracht. Met de exclusieve KWC ONO touch light Pro-uitvoering komt daar nog een maximum aan flexibiliteit bij. De bedieningsunit is er namelijk ook in een draadloze uitvoering, die dus los van de kraanarmatuur, op elke gewenste plek gemonteerd kan worden.

Licht aanraken volstaat om de kraan in werking te stellen. Het is mogelijk om vooraf drie instellingen te programmeren. Door de unit te draaien, kan de temperatuur van het water aangepast worden. Hierbij kleurt de led-ring mee met de watertemperatuur: blauw staat voor koud, oranje voor normaal en rood voor heet water. Door te draaien én te drukken kan het watervolume aangepast worden.

KWC ONO touch light Pro-kranen zijn verkrijgbaar voor prijzen vanaf 2.148 euro. Kijk voor meer informatie op www.kwc.com.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.