VVD'er Beverwijk voert campagne vanuit de lucht

Redactie Kennemerland
Beverwijk

Campagne voeren vanuit een vliegtuig. Dat doet Serge Ferraro van de VVD Beverwijk. Niet door met een opzichtig spandoek achter zo'n kist over de wijk te vliegen, maar door als passagier mee te vliegen en een paar filmpjes 'van boven' met zijn wijkgenoten te delen op YouTube.

De vier filmpjes zijn te bewonderen op http://bit.ly/sergeferraro. Zonder toegevoegde wervende toespraken, laat hij simpelweg zien hoe de Broekpolder - en natuurlijk nog een stuk van 'oud' Beverwijk - er van boven uitziet. Wel staat er een tekst over het filmpje heen, met de mededeling dat het filmpje wordt aangeboden door de VVD en hemzelf.

,,Ik heb een zwager die redelijk vaak deze kant op vliegt, en vroeg of ik een keertje mee mocht om deze filmpjes te maken'', legt de Broekpolderbewoner uit. ,,Ik ben bij de VVD een nieuwkomer in een redelijk gevestigde orde, en dan is het lastig om je kandidatuur onder de aandacht te brengen.'' Een reclamedoek achter het vliegtuig zit er echter niet in. ,,Dat is een beetje too much'', lacht Ferraro. ,,Maar, ik heb er wel even over nagedacht.''

Overigens is in de wijk zelf zijn kandidatuur ook erg zichtbaar. Een groot spandoek met zijn afbeelding hangt er. Wel op particulier terrein, anders krijg je maar gezeur.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.