Omgebrachte man bij oprit A7 blijkt kickbokser uit Purmerend

Ron Amesz
wijdewormer

De man die vrijdagavond zwaargewond door een misdrijf op de oprit van de A7 werd gevonden, is vrijdagnacht in het ziekenhuis overleden. Het blijkt te gaan om de 26-jarige kickbokser Redouan Stitou uit Purmerend

De politie wil niet bevestigen of ontkennen dat het om de vechtsporter gaat. Maar via sociale media is af te leiden dat het inderdaad om de kickbokser gaat.

Er zijn nog een hoop vraagtekens over het voorval dat rond 23.30 uur plaatsvond bij de oprit naar de A7 in Wijdewormer. Behalve de zwaargewonde man, vond de politie ook sporen van een aanrijding, niet ver van de plek waar het slachtoffer werd gevonden.

,,Duidelijk is in elk geval dat de man niet is overleden aan de gevolgen van de aanrijding'', zegt een politiewoordvoerster. Hoe hij is omgebracht wil de politie niet zeggen. Stitou werd nog naar het ziekenhuis gebracht maar dat mocht niet meer baten.

De politie ging aanvankelijk op pad naar Leeghwaterweg vanwege een melding over de aanrijding. Het is nog vaag wat het verband is met de dood van de Purmerender. Ook wie de melding deed van de aanrijding blijft onduidelijk. De politiewoordvoerster wil niet ingaan op de vraag of de melding werd gedaan door een daadwerkelijke getuige van de aanrijding of dat iemand anders de politie tipte. Wel heeft een getuige contact opgenomen met de politie die 'het een en ander heeft gezien', aldus de politiewoordvoerster.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.