Veelzijdige kast

© HSPublicity

Het geduld wordt binnenkort weer beloond: de lente kondigt zich aan en de winterkleding kan weer worden verruild voor frisse lentemode. Voor het overzichtelijk en stijlvol opbergen van kleding biedt het kastensysteem Multi-Forma II van Hülsta een passende oplossing. Of het nu gaat om draai-, vouw- of schuifdeurkasten of om ruimte- of nisoplossingen: het Multi-Forma II-systeem biedt veel mogelijkheden.

Opvallend zijn de verscheidenheid aan maten en functies en de indelingsmogelijkheden. Ook voor bijzondere ruimten en afwijkende kamerafmetingen biedt het systeem uitkomst dankzij de vele maatwerkmogelijkheden.

Het strakke design van het kastensysteem is er in diverse uitvoeringen. Wat vooral opvalt, is de uitvoering van het interieur van de Multi-Forma II. Diverse functionele elementen zorgen voor maximale bergruimte. Een liftsysteem voor hoog hangende kledingstukken en uitschuifbare dassen- en broekenhouders zijn slechts enkele voorbeelden van de manier waarop het ophangen van kleding in en pakken ervan uit de kast wordt vergemakkelijkt.

Praktisch zijn ook de vele verlichtingsmogelijkheden, al dan niet in combinatie met een bewegingssensor. De verlichting zorgt voor een sfeervol, ruimtelijk effect.

Kijk voor meer informatie op www.hulsta.nl.

Meer nieuws uit frontpage

Net binnen

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.