RKAV Volendam: toch weer verloren

Redacteur Waterland
volendam

RKAV Volendam heeft opnieuw verloren. Na de 5-0 nederlaag bij Huizen van vorige week ging de ploeg van trainer Edwin Keizer op eigen veld wat ongelukkig met 0-2 onderuit tegen Sportlust’46.

,,Aan de inzet heeft het niet gelegen’’, oordeelde Keizer na afloop. ,,En Sportlust had volgens mij geen recht op de overwinning. Tot de 0-1 hadden wij achterin helemaal niets weggegeven, maar voorin jammer genoeg niet gescoord.’’

Kort nadat Cees Keizer na een mooie actie van Veerman op het laatste moment van een doelpunt was afgehouden, stond Dimitri Djollo aan de basis van de openingstreffer. Door de opspringende Pieter Jonk een klein zetje te geven, ging die onder een hoge bal door. Djollo had daarvoor een vrije loop op de Volendamse helft, en bediende met een breedtepass de meegelopen Guus Verhoef, die van dichtbij de 0-1 op het bord bracht.

Na een overtreding van Nick Molenaar mocht Mailoa vanaf de zijkant een vrije trap nemen. Voor het Volendamse doel sprong de meegekomen Kevin Tom het hoogst, en op zijn kopbal was Kees Tol kansloos: 0-2.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.