Moderne afzuigkap

© HSPublicity

Afzuigkappen voeren nare geurtjes af en zorgen ervoor dat de keuken een aangename plek blijft om te vertoeven. Miele introduceert een serie afzuigkappen met een zogenoemde meerzone-randafzuiging. Deze afzuigkappen leveren ten opzichte van de traditionele afzuigkappen met randafzuiging een 30 procent betere vetafscheiding op. Ook zijn ze eenvoudig te reinigen en produceren ze nauwelijks condens.

Bij de nieuwe afzuigkappen uit de DA 65XX-serie met randafzuiging zijn de technisch aandoende metalen vetfilters achter een decoratieve afdekplaat verborgen. Deze nieuwe Miele-afzuigkappen zijn bijzonder omdat meerdere afzonderlijke panelen als decoratieve elementen dienen. Om de afzuigkap optimaal aan het design van de keukenmeubelen te kunnen aanpassen, zijn de elementen in roestvrij staal en in glas verkrijgbaar.

Ten opzichte van de grote panelen hebben de afzonderlijke panelen als voordeel dat de damp zowel aan de buitenkant als ook in het midden van de afzuigkap wordt afgezogen. Evenals de vetfilters kunnen ook de afzonderlijke panelen gemakkelijk in de afwasautomaat gereinigd worden.

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.