Nieuw! Hoorn.Vandaag.nl

Leontien van Engelen

Hoorn.Vandaag.nl is een nieuwe website die onder redactie van Noordhollands Dagblad al het lokale nieuws van Hoorn verslaat en verzamelt. Een deel van de content op de website bestaat uit de stukken van de krant en de website van NoordHollands Dagblad. Deze berichten kun je herkennen aan de witte achtergrond. Een ander deel van het nieuwsaanbod bestaat uit dat van organisaties en instellingen uit Hoorn. Zo weet je in één oogopslag wat er allemaal georganiseerd wordt in de stad. Deze berichten hebben een blauwe achtergrond

Maar om een complete nieuwssite van Hoorn aan te kunnen bieden hebben we ook jou als inwoner van Hoorn nodig. Naast het harde nieuws van Hoorn, zoals gemeente- en politieberichten, willen we op Hoorn.Vandaag juist ook het buurtnieuws, of zelfs straatnieuws publiceren. Ook kan je op berichten van anderen reageren. Op deze manier zijn we een soort online stadsplein. Dus is er binnenkort een schoolfeest, is je kat vermist of hou je een garageverkoop? Zet het op Hoorn.Vandaag.nl!

Je eigen nieuws plaatsen gaat erg gemakkelijk en snel. Via de knop ´inloggen´rechts bovenaan de pagina kan je een account aanmaken. Vervolgens ga je naar de blauwe knop´Plaats hier jouw nieuws´(links boven de menubalk). Hier kan je een tekst schrijven en eventueel een foto toevoegen.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen