SRC verder in de districtsbeker

SRC verder in de districtsbeker

Redacteur Schagen
Schagen

SRC heeft zich met een 5-2 zege op Alcmaria Victrix geplaatst voor de volgende fase van het toernooi om de districtsbeker. Robbert Jan Klein scoorde drie keer.

Een overvloed aan treffers is dit seizoen geen unicum als SRC voetbalt. Dat de balanstegen Alcmaria Victrix eens ruimschoots in Schager voordeel uitviel, was wel een nieuwtje op Groenoord waar ze zo gewend zijn geraakt aan gelijke spelen.

De verheugde afloop nam niet weg dat alles halverwege nog helemaal in balans was. Twee voetballende ploegen maakten er toen al een vermakelijke wedstrijd van. Met bovendien doelpunten die in dat spelbeeld pasten. Al was de wijze waarop SRC langs vele schijven en Robbert Jan Klein als afmaker aan de leiding kwam net nog iets mooier dan het zondagsschot waarmee Beau Molenaar doelman Ruud Dekker verdwaasd naar de kruising liet staren.

Na de hervatting voerden Klein (2), De Vries en Snoeck de score op naar 5-2.

Dekker kreeg bij deze gelegenheid de voorkeur boven Chris Berends omdat de vaste eerste keeper SRC over een kleine twee weken onverwachts gaat verlaten. Berends treedt in dienst van de KLM en is met die droombaan in de wolken. Zondag neemt Groenoord in en tegen Winkel afscheid van de Polderse keeper.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.