Clubkas Sint Boys-DES in Sint Maarten is na veiling aardig gespekt

onze verslaggever
Sint Maarten

De kas van sportvereniging Sint Boys-DES in Sint Maarten is zaterdagavond flink gespekt. Dankzij de veiling in dorpshuis De Klimop van ruim tweehonderd kavels kwam er 14.915 euro in het laatje.

,,Het was niet helemaal volgepakt, maar lekker druk’’, blikte clubvoorzitter Simco Kruijer met genoegen op de succesvolle verkoop terug.

,,En de opbrengst is fantastisch. Daarmee kunnen we nieuwe sportartikelen kopen, investeren in activiteiten voor de jeugd en onder meer een installatie om warmte terug te winnen.’’

Hoogste bod

Het hoogste bod werd uitgebracht op een dagje klussen door zes selectiespelers van de voetbalclub: 550 euro. Goede tweede met 360 euro was de plek op een kleedkamerdeur voor een sponsornaam.

VIP-kaarten voor de voetbalwedstrijd Willem II-AZ leverden tweehonderd euro op. Het Lazio Roma-shirt van Wesley Hoedt (ex-AZ) was goed voor 180 euro.

,,Veel kavels gingen voor tussen de honderd en tweehonderd euro weg’’, aldus Kruijer, die veilingmeester Piet Burger loofde. ,,Hij hield de gang er in en wist het publiek lekker op te zwepen.’’

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.