Nederlandse topfotografie bijeen

© HSPublicity

Het nieuwe online platform voor exclusieve Nederlandse fotokunst, Beeldagent, is deze week gelanceerd. Op deze nieuwe website is een selecte groep gerenommeerde fotografen op één plaats te vinden. Via Beeldagent is online bestaande fotokunst te koop. Ook is de site het platform voor fotokunst op maat.

Beeldagent heeft een selectie gemaakt van dertien vooraanstaande fotografen, ieder aan de top van hun stijl en vakgebied. Foto’s van onder anderen Liselotte Schuppers, winnaar van de fotografieprijs Hollands Diep 2009 en een bijzondere collectie van Monique Velzeboer zijn te vinden bij Beeldagent.

Andere fotografen waarvan werk bij Beeldagent te koop is zijn Michael Kooren, Bastiaan Heus, Hans Heus, Ilvy Njiokiktjien, Sacha de Boer, Maarten Haverkamp, Evert-Jan Daniels, Jan Bouwman, Ewout Huibers, Leo Hol en Laurens Aaij. Van ieder van de fotografen is een groot aantal werken te koop, alle in beperkte oplage.

Corinne Hamming en Liane Lockhorn, beiden met ruim twaalf jaar ervaring op het gebied van fotografie en de exploitatie ervan, zijn de oprichters van Beeldagent.

Lockhorn: „Met Beeldagent willen wij een centraal punt vormen voor exclusieve fotokunst en fotografie op maat. We kiezen met zorg welke fotografen wij opnemen in ons bestand en daarmee staan we garant voor de kwaliteit.”

Meer nieuws uit frontpage

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.