Gratis met sinterklaas op de foto in Beverwijk

Redacteur Kennemerland
Beverwijk

Ontspannen leunt de goedheiligman achterover. Met één muisklik tovert hij www.beverwijk.vandaag.nl op het scherm van zijn laptop. Vrijdag wordt de site feestelijk gelanceerd. Kinderen mogen gratis met hem op de foto!

,,Ik blijf graag op de hoogte van het plaatselijke nieuws’’, lacht de sint. ,,Dat is leuker en veel interessanter. Heeft u het landelijke nieuws gelezen over die dominee die zegt dat je kinderen moet slaan? Dat bevalt de sint helemaal niet.’’

Beverwijk.vandaag.nl is een site voor en door Beverwijkers. Een zusje van de site van Dagblad Kennemerland. Beverwijkers kunnen op beverwijk.vandaag.nl hun eigen nieuws en aankondigen plaatsen en lezen wat er in hun buurt gebeurt. Ook de redactie van Dagblad Kennemerland levert nieuws.

Vrijdag wordt de site feestelijk geïntroduceerd. En sinterklaas gaat daarbij helpen. ,,Ik ben altijd in voor wat nieuws’’ lacht de 1103-jarige, doelend op de vernieuwde intocht van afgelopen zaterdag in Beverwijk.

De sint las op internet de reacties van Beverwijkers die het jammer vonden dat kinderen niet zoals vorige jaren met hem op de foto konden. Hij wil daarom best meehelpen met het feestje van beverwijk.vandaag.nl.

Kinderen mogen vanaf 16 uur met sinterklaas gratis op de foto in V&D, die daarvoor een prachtig versierde plek inricht. Ouders kunnen de foto’s een dag later gratis van beverwijk.vandaag.nl halen.

,,Dat doe ik graag’’, zegt de sint. ,,Van het Huis van Sinterklaas in de Breestraat naar V&D is maar een klein eindje lopen. Dat lukt me wel, ondanks de kou.’’

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.